I ze stara margaryną.~gosc~ napisał:I ja nie lubię sekaczy od Zaniewicza , podróby ze starymi jajami i tyle
|
|
I tak temat pseudo sękacza zmarł śmiercią naturalną,a Zaniewiczowie myśleli ,że będą chwaleni pod niebiosa.A ich sekacz olewają totalnie,a ich uważają za podłych wyzyskiwaczy taniej siły roboczej |
|
Szanowni Państwo,
proponuję zamknąć tę próżną dyskusję, która nie prowadzi do niczego.
Gdyby ktoś z Państwa miał prawdziwe powody do roszczeń wobec firmy, czy też jej właścicieli lub też zastrzeżenia dotyczące jakości wytwarzanych przez firmę wyrobów, w tym ciast - proponuję udać się na drogę sądową lub administracyjną - są odpowiednie inspekcje jakości. Najłatwiej jest oczerniać i szkalować kogoś będąc anonimowym - a internet jest do tego idealnym miejscem.
Proponuję więc zdobyć się na odwagę, podpisać imieniem i nazwiskiem i wówczas wszynać ewnetualną merytoryczną dyskusję.
Ja osobiście jestem przekonana o najwyższej jakości wyrobów tej firmy, a także uczciwści w zdobyciu wszelkich nagród - poczynając od POLAGRY FOOD 2000.
Wydaje mi się, że przemawia przez Państwa zawiść, czy też zazdrość. Szkoda, ze my Polacy nie umiemy się cieszyć z sukcesów innych Polaków i wszędzie gdzie się da węszymy jedynie podstęp.
Opakowanie na Sękacz Podlaski Zaniewicza jest rzeczywiście znakomite i zarojektowane przez Wybitnego Grafika rodem z Międzyrzeca - a jego zawatrość jest adekwatna do opisu i zdjęć z pudełka.
Nie pracuję już w tej firmie od ponad pięciu lat, ale czuję się również "Matką" jej sukcesu w kultywowaniu wypieku wykwintnych staropolskich ciast, opartych na starannie przechwoywanych recepturach. Zapewniam Państwa, że takich sękaczy nie da się wykonać maszynowo - ręczne polewanie buduje strukturę słoi i sęków.
Pozostaję z poważaniem,
Joanna Zaniewicz.
|
|
" wszynać" - co to znaczy? |
|
podejrzewam ze to znaczy wsuwac szynkę bo napewno nie wstrętnego sekacza od Zaniewiczów
|
|
Ooooooo, już poprawione. Dziękuję. Czyta się znacznie lepiej i wiadomo już o co chodzi. ;-)
|
|
"Oszołomki !!!!!" Proszę zaobserwować, ile osób czyta "FORUM POWIATU BIALSKIEGO?" to są ciągle te same osoby
Na posty odpowiada 1/3 ew. 2/5 biggrin.gif pozostali to ciekawscy i ci co się ŚMIEJĄ z "Oszołomków" produkujących się na forum!!!!
Pozdrawiam GMINY KONSTANTYNÓW, MIĘDZYRZEC (moja ulubiona - najwięcej "oszołomów", JANÓW (nie ustępuje temu wcześniejszemu, tylko dlaczego tak mało wątków... na forum i jeszcze "MIASTO MIĘDZYRZEC" jest niesamowite !
Proszę o więcej i częściej (jak nie piszecie to robi się nudno , a jak..... to jest wesoło i przynajmniej mamy UBAW :*
|
|
Stolica sękacza jest nie zaprzeczanie Podlasie ja jak najdzie mnie ochota kupuje sękacz królewski, może i marketowy i ze wszystkimi "certyfikatami" itp. ale naprawdę jest wyśmienity www.secpol.pl sękacz ja najbardziej lobię ten w polewie z białej czekolady.
|
|
Smacznego, ale"biała czekolada" to tylko tłuszcz i cukier, może i stara margaryna lub stary produkt masłopodobny.
|
|
Szanowni Państwo, proponuję zamknąć tę próżną dyskusję, która nie prowadzi do niczego. Gdyby ktoś z Państwa miał prawdziwe powody do roszczeń wobec firmy, czy też jej właścicieli lub też zastrzeżenia dotyczące jakości wytwarzanych przez firmę wyrobów, w tym ciast - proponuję udać się na drogę sądową lub administracyjną - są odpowiednie inspekcje jakości. Najłatwiej jest oczerniać i szkalować kogoś będąc anonimowym - a internet jest do tego idealnym miejscem. Proponuję więc zdobyć się na odwagę, podpisać imieniem i nazwiskiem i wówczas wszynać ewnetualną merytoryczną dyskusję. Ja osobiście jestem przekonana o najwyższej jakości wyrobów tej firmy, a także uczciwści w zdobyciu wszelkich nagród - poczynając od POLAGRY FOOD 2000. Wydaje mi się, że przemawia przez Państwa zawiść, czy też zazdrość. Szkoda, ze my Polacy nie umiemy się cieszyć z sukcesów innych Polaków i wszędzie gdzie się da węszymy jedynie podstęp. Opakowanie na Sękacz Podlaski Zaniewicza jest rzeczywiście znakomite i zarojektowane przez Wybitnego Grafika rodem z Międzyrzeca - a jego zawatrość jest adekwatna do opisu i zdjęć z pudełka. Nie pracuję już w tej firmie od ponad pięciu lat, ale czuję się również "Matką" jej sukcesu w kultywowaniu wypieku wykwintnych staropolskich ciast, opartych na starannie przechwoywanych recepturach. Zapewniam Państwa, że takich sękaczy nie da się wykonać maszynowo - ręczne polewanie buduje strukturę słoi i sęków. Pozostaję z poważaniem, Joanna Zaniewicz. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|